Wijkverpleegkundige Lelystad

Welke gedreven verpleegkundige houdt van een dynamische werkomgeving en komt onze cliënten ondersteunen in de thuissituatie? Wil jij graag je verpleegkundige werkzaamheden combineren met een coachende rol? Dan hebben wij dé leukste baan voor jou! 

32 uur per week

Coloriet Wijkzorg in Lelystad

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega's. Wij bieden een contract voor 24 uur en een contract voor 32-36 uur per week. Wij horen graag wat jouw wensen zijn. 

Wie zijn wij?
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra, een advies- en behandelcentrum.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige die haar vakbekwaamheid graag deelt met haar collega’s. Mensen in hun eigen huis zorg en voorlichting geven, elke keer in een andere thuissituatie, dat is het werk waar jij blij van wordt. Dit in combinatie met een coachende rol richting jouw collega’s. Jij draagt je kennis en passie graag aan hen over. Je bent flexibel en hulpvaardig en weet verbinding te maken met je collega’s, cliënten en mantelzorgers. Jouw probleemoplossend vermogen deel je graag met anderen en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige ondersteun jij de cliënt thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. Zo bouw je een (h)echte band op. In deze afwisselende functie ga jij zorg leveren aan onze cliënten volgens onze missie ‘het leven is van jou’. Wij vinden het belangrijk om uit te gaan van de wensen van onze cliënt. Je verricht zowel begeleidende, verzorgende als verpleegtechnische handelingen die er aan bijdragen dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. Daarnaast stel je indicaties en ben je onderdeel van wijknetwerken. Als Wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol naar je teamcollega’s. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie buurt. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk. Je neemt zelfstandig beslissingen, je kunt veel persoonlijke aandacht voor cliënten hebben, er is een enorme diversiteit aan zorgvragen en je hebt nauw contact met de omgeving van cliënten. Heb jij ideeën op het gebied van arbeidsmarktstrategie en social media dan mag je aansluiten bij onze projectgroep arbeidsmarktstrategie. 

Wat vinden wij belangrijk?
•    Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 6;
•    Een geldige BIG registratie;
•    Je beschikt over grondige kennis en inzicht in ziektebeelden, wet- en regelgeving en sociale kaart;
•    Je hebt interesse in de doelgroep somatiek en of PG;
•    Een welverdiende nachtrust, de nachtdiensten besteden wij namelijk uit;
•    Je bent een enthousiaste verpleegkundige met passie voor je vak.

Wij bieden
•    Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
•    Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
•    Uren in overleg, wij horen graag wat jouw wensen zijn;
•    Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
•    Deelname aan het fietsenplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
•    Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
•    Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.631,63 en € 3.818,87 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 50).

Enthousiast?
Meer weten? Bel of WhatsApp met Joyce Plasschaert (hoofd zorg en welzijn) op telefoonnummer 06 83 24 47 59.
Voor meer info en verhalen van onze collega’s kijk op: https://www.coloriet.nl/zorgdiensten/zorg-bij-u-thuis/wijkzorg.html 

Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 31 januari a.s. via onderstaande button.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG