Verzorgende IG nachtdiensten de Hoven Lelystad

Ben jij als enthousiaste en betrokken Verzorgende IG het vertrouwde gezicht als een bewoner niet kan slapen of naar heeft gedroomd? Dan is dit de baan voor jou:

20 uur per week

Coloriet de Hoven in Lelystad

Wie zijn wij?
Op onze woongroep wonen 8 bewoners, met hun eigen slaapkamer. De dagelijkse activiteiten vinden plaats in de gezamenlijke huiskamer, die uitkijkt over de grote, groene binnentuin. 
Op de huiskamer wordt voor en door de bewoners en medewerkers gekookt. Daarnaast worden er tal van groepsactiviteiten georganiseerd. Wie durft de ballonnentennis aan? Hoe ver kun je fietsen door je gewilde stad? Wie doet er mee met tafelbiljarten? Kortom, een veilige, warme en plezierige woonomgeving waarin men zich thuis voelt.

Wie ben jij?
In de nacht ziet de wereld er anders uit; stiller maar ook verrassend. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust en een vertrouwd gezicht. Je zet je in voor een prettige samenwerking en neemt je verantwoordelijkheid. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en te zorgen voor een goede overdracht voor je collega’s. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die met humor, enthousiasme en respect voor bewoners en collega’s het werk doet. 

Wat ga jij doen?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar collega’s die graag in de nacht werken. Jij zorgt er samen met 3 andere collega’s voor dat onze bewoners een rustige nacht beleven waarbij jij, waar nodig is, jouw ondersteuning verleent. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners, door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt, verzorgt en verpleegt de bewoners vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Samen met je collega’s creëer je een prettig woon- en leefklimaat. 

Naast de dagelijkse taken, ben je ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van een multidisciplinair overleg van bewoners. Of heb je een taak die goed bij jou past. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw collega’s hun lichaam goed inzetten bij tillen en bewegen? Dan kun je je daarin specialiseren. Wil jij meer over het gedrag te weten komen? Dat is ook mogelijk. Of ben jij een kei in het vullen van een Elektronisch Cliënten Dossier en kun je collega’s daar goed in begeleiden, dan is die taak zeker voor je weggelegd.

Er zijn ook mogelijkheden om naast jouw werk op de woongroep het werk te combineren op een andere woongroep (somatiek) of in de wijkzorg. 

Wat vinden wij belangrijk?
•    Je beschikt over een opleiding verzorgende IG niveau 3;
•    Je bent een leuke en enthousiaste collega, een aanwinst voor het team;
•    Je houdt van je vak en komt met plezier naar je werk.

Wat bieden wij?
•    Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
•    Verantwoordelijk en leuk werk met leuke collega’s;
•    Ontwikkelingskansen binnen Coloriet;
•    Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
•    Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
•    Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 1960,02 en € 2845,21 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).

Informatie?
Meer weten? Bel of WhatsApp met Eva Piscaer (hoofd zorg en welzijn), telefoon 06 20 16 43 74.

Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 20 december a.s. via onderstaande button. 

Wij vragen bij indiensttreding om een geldige VOG