Verzorgende IG gespecialiseerde zorg Laarstaete Lelystad

Wil jij met ons een bijdrage leveren aan gespecialiseerde en waardevolle zorg voor onze cliënten? En zoek jij een leuke baan waarbij jij het verschil maakt? Dan nodigen wij jou uit te reageren!

uren in overleg

Coloriet Laarstaete in Lelystad

Wie zijn wij?
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.

Wie ben jij?
Jij bent een ondernemende collega met lef die openstaat voor vernieuwing en die het werken met een complexe doelgroep een uitdaging in haar/zijn vak vindt. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die met humor, enthousiasme en respect voor cliënten en collega’s het werk doet. Jij denkt in kansen en uitdagingen en hecht veel waarde aan samenwerking met de informele zorg. Welzijn van cliënten staat voor jou centraal!

Wat ga jij doen? 
Je verleent, samen met je collega’s, directe zorg aan onze cliënten. Je draagt bij aan de invulling van de zorgvraag volgens het zorgplan van de cliënten. Dit houdt in dat je zowel begeleidende als verzorgende handelingen verricht. Je bent in staat om gedrag van cliënten te vertalen in een hulpvraag en dat op creatieve wijze te begeleiden. Samen met je collega’s creëer je een prettig woon- en leefklimaat. Tevens onderhoud je contact met familie en/of mantelzorgers van de cliënten. Als team zetten wij graag samen de schouders onder het werk en we hopen dat jij daaraan je bijdrage komt leveren!
 
Wat vinden wij verder belangrijk?
•    Jij beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
•    Jij hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;
•    Jij hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en/of PG;
•    Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.

Wij bieden
•    Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
•    Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
•    Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
•    Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
•    Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
•    Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).

Enthousiast?
Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Misha van der Woude, Hoofd zorg en welzijn, via telefoonnummer 06 57 53 49 00.

Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 31 januari a.s. via onderstaande button.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG