Verpleegkundige gespecialiseerde zorg Laarstaete Lelystad

Heb jij passie voor ouderenzorg en ben je op zoek naar een dynamische baan als Verpleegkundige! Dan zoeken wij jou!

24 uur per week

Coloriet Laarstaete in Lelystad 

Wie zijn wij?
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een verpleeg- en behandelcentrum. 

Wie ben jij?
Je bent een professional die openstaat voor vernieuwing en die actief kennis deelt en opdoet. Je bent een verbinder, die met humor, enthousiasme en respect voor cliënten en collega’s het werk doet. Flexibiliteit en pro activiteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als collega, in een omgeving waar veel verandert. Daarbij ben je communicatief vaardig, durf je zelfstandig te werken en wanneer nodig, zelf beslissingen te nemen.

Wat ga je doen? 
Jouw expertise wordt ingezet op PG en/of somatiek afdeling. Je verleent, samen met je collega’s, directe zorg aan onze bewoners. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Als Verpleegkundige zorg je ervoor dat de dossiers van de bewoners zijn bijgewerkt, neem je actief deel aan vergaderingen, signaleer je veranderingen en onderneem je actie als dit nodig is. Samen met je collega’s creëer je een prettig woon- en leefklimaat. 

Wat vinden wij belangrijk?
•    Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4;
•    Je beschikt over een geldige BIG registratie;
•    Je hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg en/of stage gelopen in de ouderenzorg;
•    Je hebt affiniteit met de doelgroep Psychogeriatrie en of somatiek;
•    Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.

Wij bieden
•    Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
•    Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
•    Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
•    Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
•    Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
•    Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.068,21 en € 3.060,18 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 40).

Enthousiast?
Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Misha van der Woude, Hoofd zorg en welzijn, via telefoonnummer 06 57 53 49 00.

Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 20 december a.s. via onderstaande button.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG