Sollicitatieprocedure Coloriet

Wat leuk dat je interesse hebt om bij Coloriet te komen werken. Hebben we een passende vacature voor jou die aansluit bij jouw wensen? Wacht dan niet langer en reageer!

Hoe kan ik solliciteren?
Je sollicitatie ontvangen we graag digitaal via onze website. Solliciteren op een functie doe je door de betreffende vacature te kiezen en vervolgens op “solliciteren” te klikken. Daarna krijg je de mogelijkheid het sollicitatieformulier in te vullen en een CV en motivatie toe te voegen.

Check je mail om op de hoogte te blijven van je sollicitatie
Na je sollicitatie ontvang je vrijwel direct een bevestigingsmail. Gedurende jouw sollicitatieprocedure houden we contact. Na iedere stap ontvang je ter bevestiging een mail. Dus bijvoorbeeld dat we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en op welk datum en tijdstip we je dan verwachten.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  • Ons volgende contact is afhankelijk van de vacature en de sluitingsdatum van de vacature. We streven er altijd naar sollicitaties zo snel mogelijk te behandelen.
  • Willen we nader kennismaken? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Voor de vacature verzorgende IG, woonbegeleider en verpleegkundige bieden wij een meeloopdag aan. Zo kan je ontdekken of deze locatie en doelgroep bij jou past.
  • De sollicitatieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna wij het arbeidscontract voor je gaan opstellen. Wij vragen nieuwe collega's om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

     Recruiters, Noortje en Cathy

Neem contact met ons op!


WhatsApp: 06 10 56 22 58